La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 4 gennaio 2019

Cursuri de limba italiana la Trieste

Primim de la dna Mariana Pîrlogea o informație utilă pentru toți românii care doresc să învețe sau să perfecționeze limba italiană:

"Începând cu data de 8 ianuarie 2019 se deschide noua stagiune de cursuri de limba italiana GRATUITE, în încinta Bibliotecii Comunale Quarantotti Gambini, San Giacomo-Trieste (Via delle Lodole, 6).
Înscrierile se pot face marți, 8 ianuarie 2019 ora 19,05. Cursurile se desfășoară in zilele de marți și joi 19,15-20,30."

Distribuiți tuturor celor care ar putea avea nevoie! Un an nou cu bine!

Associazione Italo-Romena Danubio
https://www.facebook.com/associazione.danubio/
http://www.danielanegru.com/danubio/

Nessun commento:

Posta un commento