La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 19 gennaio 2018

Sesiune de informare: Diaspora Start Up

Invitatie la sediul Consortiului INFOR ELEA pentru o sesiune de informare asupra avantajelor propuse prin proiectele DIASPORA STAR UP in data de 3 si 4 februarie 2018.

Consortiul INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (TO) este partener transnational in 3 proiecte DIASPORA STAR UP dedicate romanilor di Diaspora, mai precis Persoanelor care posedă cetăţenia română, au reşedinţa sau domiciliul in Romania, iar in ultimele 12 luni au locuit in strainatate si isi doresc să înfiinţeze o afacere in tara. Ar fi binevenita experienta profesionala specifică în domeniul în care doreşte să iniţieze o afacere prin intermediul programului.


Nessun commento:

Posta un commento