La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 28 settembre 2018

Concursul „Iașul ieșenilor de pretutindeni”


Buna ziua si cele mai bune ganduri de la Iasi!

In preajama Sarbatorilor Iasului transmitem salutul Biroului Diaspora al Primariei Municipiului Iasi catre iesenii de pretutindeni pe care ii invitam sa participe, in perioada 1-15 octombrie 2018, la concursul "Iasul iesenilor de pretutindeni".

O comunitate nu se poate ridica decat prin contributia fiecarui membru al ei, de aproape sau de departe, iar Iasul este un oras de referinta in sufletul oricarui iesean care se raporteaza cu dor, recunostinta, speranta de mai bine si responsabilitate fata de orasul natal.

Ieseanul care va primi cea mai mare apreciere pentru gandurile si propunerile transmise va petrece o zi alaturi de domnul Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iasi, pentru a afla direct de la edilul orasului care sunt provocarile activitatii de primar si pentru a se implica direct in responsabilitatile administratiei iesene.

Concursul „Iașul ieșenilor de pretutindeni”

Adina Stoleru Ph.D.
Sef Birou Diaspora
adina.stoleru@primaria-iasi.ro
tel. 0232/267582 int. 267

Nessun commento:

Posta un commento