La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 25 febbraio 2016

Forum economic ”Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”, 26-27 februarie 2016, Braşov

Comunicat de presa

Roma, 17 februarie 2016

Camera de Comerț și Industrie a României în Italia (CIRO Italia) constituită în 2013 cu scopul de a favoriza dezvoltarea relaţiilor şi schimburilor comerciale şi economice între Italia şi România, organizează în perioada februarie – septembrie 2016 un nou ciclu de forumuri economice, sub egida ”Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”.

 Vă adresăm pe această cale invitația oficială de a participa la forumul economic din perioada 26-27 februarie 2016 organizat la Brașov unde vor fi prezentate programe destinate sprijinirii investitorilor, facilitățile fiscale prezente în teritoriu precum și politicile destinate atragerii investitorilor români din Italia și a investitorilor străini. Evenimentul este organizat de CCIRO Italia în colaborare cu Guvernul României prin DIMMMAT, Camera de Comerţ Naţională a României, Consiliul Județean Brașov, Camera de Comerţ şi Industrie Brașov, Uniunea Camerelor de Comerţ Bilaterale din România, Primăria Municipiului Brașov și se va desfășura în sala 120 a Consiliului Județean Brașov, vineri 26 februarie 2016 începând cu ora 09:30 iar sâmbătă, 27 februarie 2016 vor avea loc întâlniri B2B între participanți şi vizite la sediile mediului de afaceri din Brașov.

 Prin tematica evenimentului ”Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”, ne propunem să intensificăm dialogul bilateral între mediul de afaceri românesc din Italia, cu origini brașovene, autorități locale și autorități centrale ale statului român.

 De asemenea, transmitem această invitație întregului mediu de afaceri brașovean: participarea la acest eveniment contribuie la întărirea relațiilor și parteneriatelor cu investitorii români din Italia și cu operatorii comerciali italieni. Forumul va fi organizat pe sistemul întâlnirilor BtoB între participanți, cu scopul de a înlesni și dezvolta noi parteneriate, afaceri și investiții în județul Brașov .

Nessun commento:

Posta un commento