La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 27 aprile 2021

Actiune legală introdusă de UE împotriva companiei farmaceutice AstraZeneca.

Actiune legală introdusă de UE împotriva companiei farmaceutice AstraZeneca. 

Comisia a anunțat că a început procedurile legale de vinerea trecută împotriva AstraZeneca din cauza lipsei de vaccinuri. 

Acțiunea a fost introdusă în fața instanțelor belgiene, așa cum este prevăzut în contractul dintre cele 2 părți.
Stefan de Keersmaecker, purtător de cuvânt al Comisiei pentru probleme de sănătate, a declarat: "Motivul este că termenii contractului sau unii termeni ai contractului nu au fost respectați și compania nu a fost în măsură să vină cu o strategie de încredere pentru a asigura livrarea în timp util a dozelor. "
Se raportează că decizia de a introduce acțiunea a fost luată în comun cu toate cele 27 de state membre. Nu este clar dacă acest lucru înseamnă că statele membre s-au alăturat formal sau doar susțin acțiunea. Evoluțiile ulterioare rămân de văzut.

Sursa: EAPIL

Nessun commento:

Posta un commento