La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 14 settembre 2015

Patru de «Da» și un sărut! Un român a șocat juriul de la «X Factor» Italia

VEDETE DE LA NOI
Patru de «Da» și un sărut! Un român a șocat juriul de la «X Factor» Italia
ARTICOL POSTAT DE: Ioana Popa
POSTAT: 13 Septembrie 2015
La numai 18 ani, un român a făcut senzaţie la “X Factor” în Italia şi nu a smuls doar patru de “da” de la juraţi, ci şi un sărut!

Skin și-a arătat prețuirea față de talentul românului în stilul ei nonconformist

Uşor emoţionat, Leonardo Drăguşin a urcat pe scena audiţiilor de la “X Factor”, încercând să facă impresie bună în faţa celor patru juraţi, printre care se numără şi doi cântăreţi de talie mondială - Mika şi Skin, solista trupei Skunk Anansie. Românul le-a povestit acestora că locuieşte în regiunea Treviso împreună cu părinţii săi, alături de care a plecat din Timişoara când el avea doar 6 ani. Aceştia au vrut să îşi facă un rost în Peninsulă şi tocmai de aceea Mihaela, mama lui Leonardo, l-a încurajat pe băiat să-şi găsească şi o meserie, chiar dacă talentul său muzical a fost evident încă de mic. “Aşa am ajuns să fiu frizer, iar acum din asta trăiesc şi îmi place foarte mult”, a mărturisit tânărul în vârstă de 18 ani, care a început apoi să cânte melodia “All of me”, a lui John Legend.

Merge mai departe!
Cei patru membri ai juriului l-au ascultat complet emoţionaţi până la capăt, în timp ce publicul a aplaudat de zor performanţa românului. La final, Skin a fost cea care nu a mai rezistat când a văzut lacrimile din ochii lui Leonardo, aşa că s-a oferit să-l îmbrăţişeze. Nu s-a putut însă abţine şi l-a şi sărutat, sub privirile şocate ale celorlalţi membri ai juriului. “Este preferatul meu!”, a mărturisit artista, nu înainte de a-l anunţa pe Drăguşin că va merge în etapa următoare a concursului.



Sursa: Libertatea

1 commento:

Catalina Sava ha detto...

fortissimo questo ragazzo

Posta un commento