La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 10 ottobre 2019

Roma, scroafă atacă un copil de 2 ani si ucide un bărbat. Copilul e în condiții grave

09/10/2019

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a murit și un copil de doi ani e in condiții grave, la Roma, după ce au fost atacați de un porc, intr-o crescătorie di Corcolle, periferia capitalei. Tragedia s-a petrecut duminică 6 octobrie, sub ochii tatălui copilului, care nu a reușit să facă nimic pentru a evita moartea bărbatului si rănirea fiului său. "Am auzit strigătele de ajutor. Ne-am dus repede si am reușit să-l scot de acolo pe fiul meu”, a povestit tatăl copilului de 2 ani.

La fața locului au ajuns poliția si carabinierii din Tivoli. Atât bărbatul decedat cât și copilul rănit sunt de naționalitate română.

Bărbatul de 50 de ani a vrut să-i arate fiului prietenului său, purceii abia născuți, dar când a deschis poarta cotețului, au fost atacați de scroafă, care l-a mușcat provocându-i răni mortale, după care a atacat si copilul. Ziua de sărbătoare s-a transformat în tragedie.

Pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, în schimb copilul a fost transportat de urgență cu elicopterul la spitalul din Tivoli, împreună cu mama, după care medicii au decis sa-l transfere de urgență la spitalul din Tor Vergata si mai târziu la spitalul Bambin Gesù. Condițiile copilului sunt încă grave.

Carabinierii din Tivoli au deschis o anchetă pentru a afla în detaliu cele întâmplate si pentru a verifica dacă crescătoria de porci funcționează în condiții legale. Il caută încă pe proprietarul crescătoriei de porci care e de negăsit.

Nessun commento:

Posta un commento