La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 18 luglio 2013

Lansarea revistei "Cealaltă Românie", 21 iulie‏

Duminică, 21 iulie, începând cu ora 10, la Accademia di Romania are loc conferinţa de lansare a revistei Cealaltă Românie, publicaţie lunară de expresie românească finanţată prin DPRRP din cadrul MAE.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Părinţilor Români din Italia, iar în deschidere va vorbi profesorul Gabriel Marin de la Royal Military College of Canada din Kingston, Ontario, Canada, pe tema Diaspora românească într-o Europă Unită.

Vă aşteptăm,

Ovidiu PUFU
Terzo Segretario, Affari Politici/ Affari Stampa
Via Nicolò Tartaglia, 36 00197 ROMA
E-mail: ovidiu.pufu@roembit.org
roma.mae.ro

Nessun commento:

Posta un commento