La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 28 luglio 2014

România și-a asigurat o medalie la Europenele de box la junioare și tineret din Italia

PUBLICAT Luni, 21 Iulie 2014
SURSA AGERPRES

Elena Florentina Timofte și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box feminin pentru junioare și tineret din orașul italian Assisi, duminică, după ce s-a calificat în semifinale, în urma victoriei la puncte (3-0, decizie în unanimitate) în fața ucrainencei Veronika Șakșui, la junioare, categoria 48 kg, potrivit AGERPRES.

În semifinale, Timofte o va înfrunta pe englezoaica Melissa Hall, pe 24 iulie.

Tot la junioare, Dana Georgiana Iorga (50 kg) va boxa în sferturi cu Alona Cernenko (Ucraina), pe 22 iulie, Mădălina Filip (cat. 60 kg) va urca în ring pe 22 iulie, împotriva irlandezei Shannon Reilly, în sferturile de finală, Ionela Denisa Ungureanu (cat. 63 kg) va avea și ea o adversară din Ucraina, Anastasia Cernețka, pe 22 iulie, în sferturile de finală, Raluca Adriana Curăvalea (75 kg) se va bate în sferturi cu Busenaz Surmeneli (Turcia), tot pe 22 iulie. Patricia Gabriela Martinconi are din start asigurată o medalie la cat. +80 kg, urmând să boxeze direct în semifinale, pe 24 iulie, cu învingătoarea dintre Szimonetta Pallas (Ungaria) și Melike Cakar (Turcia).

La tineret, Maria Mititean (cat. 44-46 kg) va boxa în sferturi cu rusoaica Valeria Lișcenko, pe 22 iulie, Damaris Manuela Muntean (45-48 kg) va lupta în sferturi cu Wiktoria Sadej (Polonia), pe 23 iulie, Andreea Lenuța Seni (51 kg) va urca în ring luni 21 iulie, contra olandezei Alicia Holsken, în optimi, Cristina Paula Cosma (54 kg) va boxa în optimi cu Aysen Taskin (Turcia), tot pe 21 iulie, la fel ca și Angela Iordache (cat. 57 kg), care o va avea ca adversară pe Katharina Wunschmann (Germania), în optimi. La cat. 60 kg, Dana Maria Borzei va înfrunta, luni, în optimi, pe franțuzoaica Marion Ensfelder, Paraschiva Pascu (64 kg) are și ea meci luni, în optimi, cu Viktorija Kramaric (Croația), iar Emilia Lenuța Moldovan (69 kg) boxează pe 23 iulie, în sferturi, cu Valmire Mahmuti (Germania).

Sursa: Realitatea

Nessun commento:

Posta un commento