La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 9 marzo 2015

Martorii lui Iehova la congresul „Căutaţi pacea şi urmăriţi-o“

COMUNICAT DE PRESA

Martorii lui Iehova vă invită cu căldură la congresul
„Căutaţi pacea şi urmăriţi-o“

LEINÌ-Martorii lui Iehova îi invită pe toți membrii comunității de limba română la congresul care se va ține la Sala de Congrese de la Leinì(TO),Via Leopardi 17
DUMINICA,15 MARTIE .Tema programului este:
„Căutaţi pacea şi urmăriţi-o“

Cei ce caută mai întâi Regatul lui Dumnezeu şi dreptatea Sa trebuie să urmărească pacea deoarece,fără pace,nu poate exista dreptate autentică(Isaia 32:17;48:18;Iacov 3:18).La acest congres vom vedea clar ce înseamnă a căuta pacea în diferitele aspecte ale vieţii creştine,inclusiv în cadrul familiei.

Cuvântarea publică se va ține la ora 14.55. Titlul cuvântării este:
“Cei ce urmăresc pacea au aprobarea lui Iehova”

Congresul va fi ţinut în exclusivitate în limba română.Vor participa tineri,vârstnici şi familii cu copii provenind din Piemonte,Valle D’Aosta şi Liguria.Numărul prezenţilor se va ridica la circa 1.000 de persoane.Oricine va dori să asiste va fi bine-venit.

Programul va începe duminică,15 martie la ora 9,20.Intrarea este liberă.Congresele Martorilor lui Iehova sunt susținute în întregime prin donații.

Pentru detalii vă rugăm să consultaţi Programul ataşat precum şi site-ul www.jw.org
http://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/congrese/

Persoane de contact pe plan local:
Ciprian Rusu celular:320 951 8839 mail: ciprusu@gmail.com
Fabio Frigerio celular:320 426 4252 mail: frigerio.fa@libero.it
Jonatan Perrotta celular:335 149 6918 mail: jonatan.perrotta@gmail.com

Nessun commento:

Posta un commento