La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 5 aprile 2016

Annuncio lavoro per Romania‏

MUNCITORI PRODUCTIE

Companie italiana, lider in sectorul metal mecanic, cauta muncitori productie pentru o viitoare deschidere a unei fabrici in Romania, in judetul Timis. De apreciat cunostintele de baza a limbii italiene.

Pentru a aplica , trimite CV-ul la valeria.quaglia@randstad.it.
Pentru informații 3489430929

------------------------------------------------------------------

ADDETTI ALLA PRODUZIONE

Azienda italiana leader nel settore metalmeccanico ricerca addetti alla produzione per una futura apertura di una fabbrica in Romania, regione di Timis. Richiesta conoscenza di base della lingua italiana.

Per candidarsi, inviare il proprio CV a valeria.quaglia@randstad.it
Per informazioni 3489430929

Nessun commento:

Posta un commento