La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 7 luglio 2012

Pavol Farkas, prezentat la Chievo

Campionate Externe | Italia
A scăpat de coşmarul de la Vaslui, acum îşi vede visul cu ochii: "Abia aştept să trăiesc atmosfera din Italia!" OFICIAL Pavol Farkas, prezentat la Chievo

Miercuri 4 iulie '12

A scăpat de coşmarul la care l-a condamnat Porumboiu, acum îşi vede visul cu ochii: "Abia aştept să trăiesc atmosfera din Italia!" OFICIAL Farkas, prezentat la Chievo

După Paul Papp, încă un fost fundaş al Vasluiului se pregăteşte pentru debutul sezonului din Serie A. Farkas a scăpat de coşmarul antrenamentelor prin parcuri de la Vaslui şi este gata să se bată cu granzii Italiei: "Este visul oricărui fotbalist să joace în Italia"

"Am avut câteva opţiuni, chiar şi în iarnă s-au interesat mulţi manageri de mine, dar nu m-am înţeles cu patronul Porumboiu. Acum este altceva pentru mine, mai ales din punct de veder financiar, iar Serie A este Serie A", a declarat Pavol Farkas pentru site-ul veronezilor.

Farkas: "Visul oricărui fotbalist este să ajunga în Serie A"

"Cred că este visul oricărui jucător să ajungă în aşa campionat. Nu pot să spun că am visat special la Serie A, dar orice jucător visează să joace într-un campionat de nivel înalt, iar Serie A este unul dintre cele mai bune din lume. Este minunat", a mai spus fundaşul trimis la un moment dat de Porumboiu să se antreneze prin parcuri.

"Nu l-am întâlnit încă pe antrenorul Veronei, dar este timp destul. Am sentimente amestecate, dar privesc înainte şi am multe aşteptări. Abia aştept să trăiesc pe viu atmosfera din Italia, mai ales cea de pe San Siro", a mai declarat Pavol Farkas.

Farkas a avut de tras în iarnă! Adrian Porumboiu nu a vrut să îi prelungească angajamentul, dar nici nu l-a lăsat să plece de la echipă fără să primească în schimbul acestuia măcar 100.000 de euro. Astfel, Farkaş a avut o ultimă jumătate de an de coşmar, antrenându-se mult timp singur prin parcuri. În cele din urmă, fundaşul a revenit în lot şi a fost folosit în câteva partide, pe final.

900.000 euro este cota de piaţă a lui Farkaş, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

2 goluri a înscris fundaşul de 191 cm pentru moldoveni, în 59 de partide

1 selecţie are Farkaş pentru naţionala Slovaciei

Sursa: ProSport

Nessun commento:

Posta un commento