La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 7 gennaio 2020

O româncă stabilită în Italia a murit sub privirile soţului ei

O româncă stabilită în Italia a murit sub privirile soţului ei, care a trecut peste ea şi s-a dus să doarmă
Rodica Vasilică, în vârsta de 61 de ani, locuia de ani buni în Italia. Femeia a fost găsită fără suflare în locuinţa ei din localitatea La Spezia.

M.A., marți 31 decembrie 2019

Tragic este că soţul ei, un bărbat italian de 80 de ani, a ignorat-o complet, deşi femeia zăcea pe jos prin casă. Bărbatul nu a sunat la salvare deşi a văzut că femeia nu se simte bine, ba mai mult, a trecut peste ea şi s-a dus să doarmă.

Dimineaţa, acesta a realizat că soţia lui nu mai respiră.

Italianul va răspunde în faţa legii, fiind acuzat de omisiune de acordare de prim-ajutor, potrivit Il Secolo XIX.

Sursa: Ştirile Kanal D

Nessun commento:

Posta un commento