La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 19 gennaio 2020

Un buzoian plecat în Italia, dispărut de trei luni. Nimeni nu mai știe nimic de el

17 ianuarie 2020

Un buzoian plecat în Italia, dispărut de trei luni. Nimeni nu mai știe nimic de el

Un bărbat din comuna Lopătari, judeţul Buzău, plecat în Italia este dat dispărut de trei luni.

Familia unui buzoian plecat în Italia, care a dispărut cu trei luni în urmă, este disperată şi apelează la ajutorul comunităţii româneşti din Peninsulă pentru a fi ajutată să-l găsească.

Niculaie Podaru este născut pe 1 noiembrie 1980 şi are 39 de ani.

”S-au împlinit trei luni de când nu mai ştim nimic de tine. De ce oare nu dai nici un semn de viaţă, de ce nu răspunde nimeni la numărul tău de telefon? Cine oare are telefonul tău? De ce îl deschide din când în când şi nu răspunde?”, este mesajul transmis de Lucica, o româncă din Italia care de trei luni nu mai ştie nimic de fratele ei, plecat la muncă şi el în Italia, dar dispărut fără urmă. Familia bărbatului este disperată şi apelează la ajutorul comunităţii româneşti din Italia pentru a fi ajutată să-l găsească, scrie Adevarul.ro.

Sursa: Antena3.ro

Nessun commento:

Posta un commento