La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 9 febbraio 2020

Italia. O rețea de proxeneți i-a furat bebelușul unei românce pentru a o obliga să se prostitueze

Liviu Ludovic / 6 feb 2020

O rețea de proxeneți i-au furat bebelușul de 6 luni al unei românce, pentru a o obliga pe aceasta să se prostituteze.

Presa din Italia scrie despre un caz cutremurător. Copilul de numai 6 luni al unei tinere românce a fost sechestrat de o femeie, tot româncă, cu scopul de a obliga-o pe mama acestuia să se prostitueze.

Femeia locuiește în localitatea Latina (provincia Lazio), zona fiind cunoscută pentru prezența rețelelor de proxeneți care exploatează românce, scrie latinatoday.it.

Tânăra mamă româncă a fost obligată de grupul de proxeneți să-și vândă corpul clienților pe șoseaua care leagă Roma de Latina, iar de fiecare dată când se opunea era bătută de cei care o exploatau.

Vezi și: Bebeluș de 3 zile aruncat de o româncă într-o casă abandonată. Nou-născutul din cutia de carton, găsit în viață

Potrivit anchetatorilor, pentru a convinge-o pe femeie să se supună proxeneților, o membră a grupului infracțional, cu inițialele S.M., în vârstă de 28 de ani, i-a furat și sechestrat copilul victimei.

Carabinierii au găsit-o pe S.M. într-o rulotă parcată în cartierul Borgo Bainsizza din Latina, iar în interiorul rulotei se afla și copilul sechestrat. Femeia a fost arestată, fiind acuzată de de sechestrare, iar copilul a fost redat mamei.

Românca și bebelușul său au fost mutați într-un loc secret pentru a fi protejați de gruparea de proxeneți.

Sursa: Ştiri Diaspora

Nessun commento:

Posta un commento