La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 2 febbraio 2020

Italia. Un muncitor român a ajuns în comă după un accident la serviciu

Loredana Iriciuc / 28 ian 2020

Un român, în vârstă de 39 de ani, a ajuns în comă la spitalul „Bufalini” din Cesena, Italia.

Potrivit altarimini.it, muncitorul român a căzut la serviciu de pe o scară și a s-a lovit puternic cu capul de pământ, însă a văzut că se poate ridica singur și nu a anunțat la acel moment salvarea. La finalul programului, românul împreună cu un coleg de muncă, s-au urcat în camionetă și au pornit spre casă.

Însă, pe autostrada A14, zona Riccione, bărbatul a început să se simtă foarte rău, să vomite și și-a pierdut cunoștința, iar colegul a intrat în panică și a cerut ajutor în benzinăria din Montefeltro Vest. O ambulanță a ajuns la fața locului unde medicii i-au acordat primul ajutor românului care era deja inconștient, cu răni grave la cap. Medicii au chemat de urgență elicopterul și l-au transportat la spital.

Colegul românului a povestit că sunt ambii rezidenți la Ancona și lucrau ca zidari în cadrul comunității San Patrignano din Rimini.

Sursa: Ştiri Diaspora


Citeşte şi:
Capcanele muncii în străinătate. Primești pensie, dar….Caz scandalos

Nessun commento:

Posta un commento