La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 25 agosto 2013

Fraţii Becali primesc o veste proastă din Italia

Publicat la: 21.07.2013
Foto: George Filip // Mediafax

Ioan şi Victor Becali au primit o veste teribilă din Italia: conducerea clubului Juventus Torino a decis să rupă orice legătură cu firma lor de impresariat.

Decizia ar fi fost luată din cauza litigiului existent între Adrian Mutu şi Chelsea Londra, în care şi Juventus a devenit parte, după ce britanicii i-au acţionat în instanţă pentru a plăti despăgubiri, scrie presa italiană.

După ce au văzut că nu pot recupera banii de la Mutu, londonezii au început o nouă acţiune în instanţă şi au dat în judecată Juventus, primul club la care Mutu s-a transferat în momentul în care suspendarea pentru consum de substanţe interzise a expirat.

Nemulţumiţi de situaţia creată, şefii lui Juventus ar fi hotărât să nu mai colaboreze cu fraţii Becali, conform presei italiene, care redă şi o declaraţie a lui Giovani: "Este exclus să ducem jucatori la Juventus!"

În această vară, fraţii Becali au transferat doi fotbalişti români în Serie A - Marius Alexe la Sassuolo şi Constantin Nica la Atalanta. De asemenea, ei au intermediat împrumutul lui Denis Alibec de la Inter la Bologna.

Sursa: Gândul

Nessun commento:

Posta un commento