La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 19 giugno 2019

Migraaaantii de Matei Vişniec, 22 iunie la Padua

Fonte: IlBoLive
Padua, Bastione Alicorno

22 iunie 2019

în limba română

Migraaaantii de Matei Vişniec


Face parte din ciclul de spectacole într-o limbă străină „Play Languages” din Padua, care se desfășoară în acest an între 21 iunie și 9 iulie. Un festival tradițional în viața studențească din Padua, o ocazie festivă de a combina propriile voci cu alte tradiții culturale și de a culege bogăția studiul limbilor și literaturilor străine, găsindu-si locul ideal în spațiul teatral. De aceea, DiSLL, în colaborare cu Teatrul Popular de Cercetare, regizat de Pierantonio Rizzato, organizează în fiecare an ateliere de teatru în engleză, spaniolă, franceză, română, germană și pentru oaspeții internaționali în italiană. Elevii au ocazia să-și extindă abilitățile, practicând două semestre în actorie și să aducă pe scenă texte din diferite literaturi.

Intrarea liberă până la ocuparea locurilor.

Pentru mai multe informaţii: fionaclare.dalziel@unipd.it

Programul complet




CS


Leggi l’articolo in italiano:
Play languages

Nessun commento:

Posta un commento