La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 30 aprile 2013

Alexandra Dinu a dat lovitura în Italia. Serialul în care joaca rolul principal e lider de audienţă

Thursday, 25 April 2013
Autor: Anca Simionescu

“Rosso San Valentino”, mini seria tv care cuprinde sase parti a cate 100 de minute fiecare, a avut premiera marti seara, la ora 21:10, pe Rai 1, si a adunat in fata micilor ecrane aproximativ 5 milioane de telespectatori. Serialul a castigat apriga batalie pentru rating, reusind sa devanseze talk-show-ul politic “Ballaro” de pe Rai Tre (4,9 milioane de persoane) si filmul de pe Canale 5 (3,335 milioane de persoane).

“Sunt foarte fericita! Reactia publicului si a presei imediat dupa primul episod a fost uluitoare! Lupta a fost grea, mai ales ca in Italia acum contextul politic este nesigur si toata lumea se uita la emisiuni de profil. Mai mult, pe alt canal de televiziune se difuza un meci de fotbal”, declara Alexandra Dinu.

Filmarile pentru seria tv “Rosso San Valentino” s-au desfasurat anul trecut, timp de șapte luni, in locatii precum Civitavecchia, Roma si Genova. In acest serial, Alexandra Dinu joaca rolul principal.

“O interpretez pe Laura, o tanara femeie care lucreaza la o fabrica de parfumuri in Franta si care se intoarce in Italia pentru a avea grija de tatal ei, grav bolnav. Dupa moartea acestuia, Laura decide sa ramana in Italia si sa creeze parfumul Rosso san Valentino, in memoria lui. In jurul acestei decizii se contureaza o poveste de dragoste aproape imposibila, cu un barbat aflat aproape de casatorie. Serialul se bucura de o distributie impresionanta, rolul principal masculin fiind jucat de celebrul Luca Bastianello.

Regizor este Fabrizio Costa, un nume mare in cinematografia italiana”, povesteste Alexandra. Cifrele de audienta sunt cu atat mai remarcabile cu cat productii americane consacrate precum “Mad Men”, “The Walking Dead”, “Dexter”, “The Killing” sau “Gossip Girl” se lauda cu varfuri de 2,9-3 milioane de telespectatori pe episod, cifre raportate la intreaga populatie a Statelor Unite.

Serialul “Rosso san Valentino” este difuzat in zilele de marti si miercuri, de la ora 21:10, pe Rai 1. Serialul poate fi urmarit si in Romania, ora de incepere fiind 22:10.

Sursa: EVZ.ro

Nessun commento:

Posta un commento