La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 8 aprile 2013

Congresul Martorilor lui Iehova in Caltanissetta sâmbătă 13 și duminică 14 aprilie

MARTORII LUI IEHOVA
DEPARTAMENTUL PENTRU PRESĂ
CIRCUMSCRIPȚIA ITALIA MULTILINGUE 4
Comunicat precongresual

Martorii lui Iehova îi invită pe toţi să asiste la congresul
„Să ne păzim mintea!“

CALTANISSETTA – Delegații congresului de circumscripție al Martorilor lui Iehova din Sicilia vă invită să participați, în zilele de Sâmbătă 13 și Duminică 14 aprilie, la acest congres care se va ține la Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova din Caltanissetta (contrada Canicasse - Casale), începând cu orele 9,40.
Programul, care va fi ținut numai în limba română, va cuprinde cuvântări însufleţitoare, interviuri şi informații care vor fi utile tuturor, tineri și vârstnici, martori sau nu.
Tema Congresului este: „Să ne păzim mintea!”, baza scripturală fiind cuvintele lui Isus consemnate la Matei 22:37.
Ceea ce în trecut era considerat un lucru total greşit, azi e privit cu toleranţă şi, uneori, chiar acceptat. Astfel, putem observa că normele morale, au fost, încet, încet, diluate. Mulţi numesc această situaţie noua moralitate. În schimb, normele pe care le conţine Biblia nu s-au schimbat. Acest congres de două zile a fost conceput pentru a ajuta auditoriul să-şi analizeze gândurile pentru ca ele să-i fie mai plăcute lui Dumnezeu.
În cadrul programului, se vor analiza următoarele subiecte: Ce mod de gândire trebuie să avem? Care sunt foloasele meditării la lucrurile spirituale? Cum pot soţii, soţiile, părinţii şi copiii să contribuie la fericirea familiei? Ce foloase avem dacă aplicăm ceea ce învăţăm?
O parte importantă a programului va fi botezul noilor martori care va avea loc la sesiunea de dimineață, orele 11,25.
Intrarea este liberă, nu se face colectă. Toți sunt bineveniți.
Acest congres face parte dintr-o lucrare mondială de instruire biblică care se desfășoară în peste 236 de țări.

Pentru mai multe informații:
Pietro D’Angelo
telefon: 3804325345; e-mail: pietro.dangelo@gmail.com
www.jw.org

Nessun commento:

Posta un commento