La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 2 maggio 2014

Lucian Danilencu l-a învins pe Luca Panto în gala Oktagon de la Milano‏

 
Lucian Danilencu l-a învins pe Luca Panto în gala OKTAGON de la Milano

Românul Lucian Danilencu a câștigat prin knock-out în fața italianului Luca Panto meciul de box thailandez din cadrul galei OKTAGON, de la Milano.

Danilencu, supranumit "Il Lucifero", este sponsorizat de DIGI Mobil Italia și a ajuns la 22 de victorii în 26 de meciuri.

Luptătorul stabilit în Italia, campion mondial ISKA, a adus puncte importante României grație acestei victorii înregistrate la cel mai puternic eveniment european de Muay Thai, Thai Boxe, Kickboxing.”

Reporter: Irina Tirdea

Cameraman: VideoArt Torini by Adrian Velnicer

Parter Media: DIGI Romania, Actualitatea Magazin, Romit TV

Sponsor: DIGI Mobil Italia

Video

Nessun commento:

Posta un commento