La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 18 maggio 2014

Simona Halep s-a calificat în turul al 3-lea al turneului de la Roma, dar s-a retras din cauza unei accidentări

Sport
Autor: Andrei Călin | miercuri, 14 mai 2014

Simona Halep a triumfat, astăzi, în turul secund al turneului găzduit de capitala Italiei. Românca a trecut de Madison Keys, în trei seturi.

După ce dăptămâna trecută a jucat finala turneului de la Madrid, Simona Halep a debutat, azi, direct în turul secund al turenului de la Roma. Jucătoarea tricoloră a învins-o pe americanca Madison Keys, în trei seturi, scor, 5-7, 6-0, 6-1. Constățeanca a pierdut primul act, dar în celelalte două și-a zdrobit adversara, reușind să câștige 12 gameuri și să piardă unul singur. În faza următoare, Simona ar fi trebuit s-o înfrunte pe Suarez Navarro (Spania), dar, românca a anunțat că se retrage, din cauza unei accidentări la abdomen.

„Voi reveni la Bucureşti începând de mâine şi voi începe recuperarea. Sper ca tratamentul şi cele câteva zile de odihnă să fie de folos şi să pot începe din nou să joc începând de săptămîna viitoare. Îmi doresc să fiu bine pentru a fi pregătită de Roland Garros", a spus Halep.

Sursa: Evz.ro

Nessun commento:

Posta un commento