La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 26 ottobre 2014

Florin Răducioiu: "Ar fi important pentru mine să antrenez în Italia. Aş putea învăţa multe lucruri"


14 oct 2014

Fostul internaţional Florin Răducioiu a declarat, marţi, pe Gazzetta dello Sport, că ar fi important pentru el să antreneze în Italia, dar a precizat că acest lucru este foarte greu, informează site-ul seriebnews.com.

"Ar fi important pentru mine să antrenez în Italia, dar este foarte greu. Aş putea învăţa multe lucruri, aşa cum mi s-a întâmplat şi ca jucător. Şcoala de la Coverciano este una dintre cele mai bune din Europa, în fiecare zi ai ceva de învăţat acolo şi beneficiezi de cei mai profesionişti profesori. Dar după acest pas urmează să dovedeşti ceva la o echipă", a spus Răducioiu.

Fostul atacant român a afirmat că la Brescia se simte iubit: "La Brescia mă simt iubit, soţia mea Astrid este de aici. Oraşul este mic, dar frumos şi cu oameni calzi. Nu voi uita niciodată afecţiunea fanilor. A fost o perioadă frumoasă".

Florin Răducioiu, în vârstă de 44 de ani, a evoluat pentru Brescia în perioada 1992-1993 şi 1998-2000. El a mai jucat în cariera sa la formaţiile Dinamo Bucureşti, AS Bari, Hellas Verona, AC Milan, Espanol Barcelona, West Ham United, VfB Stuttgart, AS Monaco şi US Creteil.

Sursa: MEDIAFAX

Nessun commento:

Posta un commento