La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 22 agosto 2019

Accident frontal între doua autoturisme, moare un român de 49 ani

Fonte foto: quicosenza.it
TREBISACCE (CS) – Accidentul s-a produs în seara din 13 august în jurul orei 22, pe strada Statala Ionica 106, între localitățile Trebisacce și Amendolara, aproape de stadionul comunal. Pompierii interveniti la locul accidentului au extras corpul din autoturismul contorsionat, iar medicii de la 118 au constatat decesul cetățeanul roman Iliescu Iulian de 49 ani.

Accidentul s-a produs intre doua autoturisme, din care una era Bmw X5 de culoare alba în care era o familie din Catanzaro și cealaltă Alfa Romeo 156 break de culoare bleu, condusă de românul Iulian Iliescu.

Cauza probabilă al accidentului o depășire riscantă, dar zona e sub investigatii.

Celelalte cinci persoane au fost transportate la spitalul "Guido Chidichimo" din Cosenza, unde se afla în afara oricărui pericol.

Nessun commento:

Posta un commento