La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 27 agosto 2019

Italiancă fură geanta unei românce

Italiancă fură geanta unei românce și fuge: o femeie din Tirolul de Sud, în vârstă de 67 de ani, a fost reportată la Brunico pentru furt agravat

În dimineața zilei de 15 august, Carabinierii din Brunico au intervenit într-un mic centru comercial din Via Gilm, în urma semnalării unui furt de către o italiancă care, după ce a pus stăpânire pe poșeta deținută de o româncă, s-a îndepărtat încercând să-și piardă urma. Oprită femeia în vârstă de 67 de ani, originară din San Lorenzo di Sebato, care locuia în Brunico. Aceasta a furnizat versiuni contradictorii ale celor întâmplate și a declarat false identități.

La finalul investigațiilor, carabinierii au returnat geanta victimei și au raportat hoața din Alto Adige pentru furt agravat și declarații false despre identitate.

Nessun commento:

Posta un commento