La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 28 agosto 2019

O româncă de 42 ani s-a înecat în mare la Lido Tre Archi, Fermo

22 august 2019

Lido Tre Archi, Fermo - O femeie de 42 ani originara din România, s-a îneacat în mare, la circa cincizeci de metri de plaja Lido Tre Archi, probabil simtindu-se rau.

Au intervenit cateva persoane aflate în zonă, care au adus-o la mal, în stare de inconștiență. La sosirea elicopterului, încercările de reanimare efectuate de către personalului medical al Crucii Verzi din Porto Sant’Elpidio au fost inutile.

Prezenți au fost și paza de coastă al Portului San Giorgio și carabinierii, relateaza Marche Notizie

Nessun commento:

Posta un commento