La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 30 settembre 2012

Italia-Transmisie TV emisiuni crestine‏

Roma (Lazio)-28.09.2012

De vineri 28. sett.2012 s-a inceput transmisia emisiunilor crestine in limba romana+ desene animate crestine in Lazio-Roma;canalul prin care se transmite este Romit.tv cu sediul la Roma (http://www.romittv.ro ),nr. canal este 666 pentru regiunea Lazio.

Prin bunavointa dl.Emanuele Latagliatta(presedintele televiziunii Romit.tv) avem o ora de transmisie in ziua de simbata de la 15-16,iar in timpul saptaminii in functie de spatiul din grila de programe transmit reportaje,documentare,desene animate crestine;canalul TV Alfa&Omega din Timisoara prin fratele Tudor Petan ne-a dat o mina de ajutor prin distributia de materiale crestine cu licenta de transmisie in Italia.

Rugati-va pentru noi ca Domnul sa binecuvinteze aceasta lucrare si sa aducem un aport la largirea Imparatiei Domnului nostru Isus Christos si Cuvintul Evangheliei sa ajunga la inimile celor peste 350.000 de romani din roma si provincia di Roma.

Fiti binecuvintati de Domnul!

Daniel Firiza
(www.missionemer.com)
Roma-Italia
+39/3733401415(Digi)
+39/3296052197

Nessun commento:

Posta un commento