La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 29 giugno 2013

Cum s-a făcut aterizarea de urgenţă a avionului Wizz Air, cu 165 de persoane, la Roma



9 iun 2013 Autor: Mirabela Tiron

Citeste si:Wizz Air: Avionul care a aterizat de urgenţă, ieşit din fabrică în urmă cu 13 luni. Căpitanul are 12.000 de ore de zbor la activAvionul Wizz Air care a aterizat de urgenţă este un Airbus A320 cu 180 de locuri, luat în leasingWizz Air: Echipajul şi pasagerii avionului care a aterizat de urgenţă la Roma nu au raportat răniţi
Un avion Airbus A320, ieşit din fabrică în urmă cu 13 luni, a aterizat de urgenţă sâmbătă pe aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare. Pilotul italian Gianluca Rabitti Martini care a realizat aterizarea de urgenţă are 12.000 de ore de zbor. Compania Wizz Air şi autorităţile realizează investigaţii pentru a afla ce anume a dus la apariţia acestei probleme tehnice.

Sursa: Ziarul Financiar

Nessun commento:

Posta un commento