La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 4 novembre 2014

Gala Premiile Digi 2014‏, Villafranca di Verona‏


DIGI Mobil Italia si DIRECTIA 5

Va invita

Cu ocazia aniversarii a patru ani de la lansarea serviciilor de telefonie mobila DIGI Mobil, la concursul:

Premiile DIGI

Sambata, 8 Noiembrie, orele 16:00

Palacover – Villafranca di Verona
(Via Luigi Fantoni)

"Gala Premiile DIGI" este un eveniment dedicat artiștilor români care au emigrat în Italia, cu scopul de a sprijini și promova talentele românesti aici in teritoriu.

Anul acesta il vom organiza in Veneto la Palacover din VillaFranca di Verona sub patronajul primariei, cu participarea grupului „Directia 5” si a maestrului lui

Andrea Bocelli - Giovanni Meozzi in recital cu soprana Gabriela Bancila si Serena Rigacci.

Programul evenimentului:

Spectacolul va avea loc sambata, 8 noiembrie, cu intrare gratuita si structurat dupa cum urmeaza:

- I parte– “Gala Premiilor DIGI 2014” - selectia talentelor 16:00 – 20:00 – Talent Show- ul romanilor din Italia – recital Gabriela Bancila & Giovanni Meozzi & Serena Rigacci

- A II- a parte –20:00 –– 22:00 concert “ Directia 5” – finalul: Premierea talentelor & castigatorul Premiilor DIGI 2014.

Evenimentul este organizat ca si un concurs, asemanator show-lui „Romania’s Got Talent si Vocea Romaniei”, unde artiștii au posibilitatea de a –si expune talentul lor, si, desi vor fi toti premiati, ca în fiecare an, cu ajutorul juriului, format din reprezentatii comunitatii din teritoriu, vom oferi un premiu I, celui mai talentat dintre artisti.

Competiția se adresează tuturor artiștilor români care au emigrat pe teritorul Italiei (indiferent de talent si de varsta). Obiectivul este acela de a susține și promova talente românești.

Nessun commento:

Posta un commento