La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 15 novembre 2014

Premierul Italiei a venit în România să îl susțină pe Ponta, în turul 2 al alegerilor prezidențiale

Joi, 13 Noiembrie 2014

Premierul Italiei, Matteo Renzi, se află în vizită la Bucureşti pentru a-l susţine pe omologul său român, Victor Ponta, înaintea turului doi al scrutinului prezidenţial, relatează agenţia italiană ANSA, scrie Mediafax.

"Alegeri prezidenţiale în România; competiţie strânsă între Ponta şi Iohannis; Matteo Renzi se află astăzi la Bucureşti pentru a-l susţine pe Victor Ponta, înaintea turului doi", titrează agenţia ANSA.

"România se îndreaptă spre un rezultat strâns în turul doi al scrutinului prezidenţial, în care concurează premierul social-democrat Victor Ponta şi candidatul de centru-dreapta Klaus Iohannis. În ultimele două zile, cei doi candidaţi s-au confruntat deja în două dezbateri televizate la diverse posturi tv şi vor avea alte două întâlniri în seara aceasta şi mâine, la încheierea campaniei electorale. Victor Ponta, care astăzi va primi susţinerea premierului italian Matteo Renzi, aflat în vizită la Bucureşti, rămâne favorit în sondajele de opinie", comentează ANSA.

 Sursă: REALITATEA.NET


Citeste si:
„Dragă mamă şi tată, aflaţi despre mine...” Analiza care arată cum unda de şoc a votului din diaspora s-a propagat la părinţii rămaşi acasă, cu efecte NEAŞTEPTATE asupra zilei de duminică

Zeci de mii de români au ieşit în stradă pentru un vot corect în turul doi. HARTA PROTESTELOR din marile oraşe.


Leggi anche:
Il premier romeno Ponta verso la presidenza: sfida con Iohannis

Renzi: "L'Italia sta cambiando, ma deve cambiare anche l'Ue"

Nessun commento:

Posta un commento