La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 6 marzo 2021

Metodă de înșelătorie a 2 români filmată de camerele de vedere dintr-o bancă

„Doamnă, v-a căzut o bancnotă”, iar între timp cardul îi este furat.

 

Doi români, un bărbat și o femeie în vârstă de 32 și 37 de ani au fost arestați de Poliția din Palmanova în timp ce se aflau pe autostradă și se pregăteau să părăsească Italia pentru a se întoarce în România.

 

Cuplul este considerat responsabil de comiterea unei înșelătorii împotriva unei italience de 85 de ani, care e afla la un bancomat din Udine în urmă cu câteva zile. Escrocheria a fost filmată de camerele de vedere din bancă.

 


Mai întâi bărbatul observă codul pin pe care îl tastează bătrâna care retrage o sumă de bani, memorează codul secret, apoi complicele lui intervine pentru a-i atrage atenția, aruncând o bancnotă pe pământ. 


Victima, convinsă că banii i-au căzut, se apleacă să-i ridice. In acest moment, cardul îi este schimbat cu un altul furat de la victima precedentă.


Victima înșelătoriei a realizat înlocuirea cardului și a depus o plângere. Între timp, hoții făcuseră numeroase achiziții cu bancomatul. 


Asupra celor 2 au fost găsiți 1.500 de euro în numerar.


Sursa: RaiNews

Nessun commento:

Posta un commento