La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 10 settembre 2013

Prezentarea scrisorilor de acreditare la Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO)

Roma, 9 septembrie 2013

Comunicat de presă

În cadrul unei ceremonii desfăşurate la 5 septembrie 2013, la sediul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), Ambasadorul României, dna Dana Manuela Constantinescu a prezentat directorului general al organizaţiei, dl José Graziano da Silva, scrisorile de acreditare din partea Guvernului României în calitate de Reprezenant Permanent al României la FAO. În cadrul întâlnirii au fost abordate teme de actualitate aflate pe agenda organizaţiei, ca de exemplu securitatea alimentară şi resursele naturale, precum şi modalităţile de întărire a cooperării din România şi FAO. Directorul general al FAO a mulţumit României pentru sprijinul pe care îl acordă Organizaţiei, inclusiv prin găzduirea la Bucureşti, în aprilie 2014, a celei de-a 38-a sesiuni a Conferinţei Regionale pentru Europa
Prin prezentarea scrisorilor de acreditare E.S. Dana-Manuela Constantinescu preia oficial atribuţiile de Reprezentant permanent al României la Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţia şi Agricultură.

https://roma.mae.ro/local-news/1110

Ambasada României în Italia

Nessun commento:

Posta un commento