La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 16 novembre 2013

Ambasada României: Anunt organizare seminar‏

Sâmbată, 23 noiembrie 2013, va avea loc la Roma (în Aula Magna a Rectoratului Universităţii Roma 3 din Via Ostiense nr. 159), conferinţa „Românii din Italia – Repere Identitare”, cu participarea ministrului integrării italian Cecile Kyenge, a ministrului delegat pentru românii de pretutindeni, Cristian David, şi a ambasadorului României în Italia, Dana Constantinescu.

În cadrul conferinţei, vor fi dezbătute drepturile românilor din Italia în calitate decetăţeni europeni şi vor fi prezentate procedurile de întocmire a proiectelor pentru finanţare din partea DPPRP.

Ambasada României în Italia încurajează participarea la conferinţă a liderilor de asociaţii româneşti şi a mass-media de limba română. Pentru mai multe informaţii consultaţi pagina web Ambasadei României în Italia.

Ambasada României în Italia

Nessun commento:

Posta un commento