La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 12 novembre 2013

Consul itinerant la Cagliari, 25-27 noiembrie 2013

În cadrul programului "Consul itinerant", în perioada 25-27 noiembrie 2013, reprezentanţi ai Secţiei Consulare a Ambasadei României în Italia se vor deplasa la Cagliari (Sardinia), pentru a oferi asistenţă şi servicii consulare cetăţenilor români din Sardinia.

Accesul se va face pe bază de programare prealabilă, obţinută de la Secţia Consulară a Ambasadei României la Roma, la numărul de telefon 0039/0651531155, fax: 0039/0651531151, email: secretariat.consulara@roembit.org.

În solicitare, cei interesaţi vor preciza natura serviciului consular dorit şi vor transmite datele de contact personale (telefon, e-mail).

Persoanele programate se vor prezenta la sediul CGIL Cagliari, Viale Monastir, nr. 15.

Programul de lucru cu publicul se va desfăşura astfel: luni, 25 noiembrie 2013, între orele 10.00 -19.00 şi marţi, 26 noiembrie 2013, între orele 9.30-18.30.

Recomandăm cetăţenilor români care vor solicita servicii consulare să se prezinte cu documentele de identitate româneşti valabile şi/sau actele de stare civilă în original şi în fotocopie.

Sursa: Ambasada României în Italia

Nessun commento:

Posta un commento