La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 28 marzo 2014

Andreea Munteanu, aur la bârnă și bronz la sol în Italia

Micuțele tricolore, de la stânga la dreapta (în alb): Paula Tudorache,
Ștefania Stănilă, Andreea Munteanu, Miriam Aribășoiu și Silvia Zarzu
Monday, 24 March 2014
Autor: Mugur Băileșteanu

Gimnasta Andreea Munteanu a câştigat, duminică, medalia de aur la bârnă şi pe cea de bronz la sol.

Andreea Munteanu a câştigat medalia de aur în finala de la bârnă, fiind notată cu 14.833, anunță Mediafax. Medalia de argint a revenit italiencei Elisa Meneghini (14.200), iar cea de bronz sportivei americane Alyssa Baumann (14.200). În aceeaşi finală la senioare, cea de-a doua reprezentantă a României, Ştefania Stănilă, s-a clasat pe locul 5 (13.700).

În finala de la sol, Andreea Munteanu a fost notată cu 13.967 puncte, cu care a cucerit medalia de bronz, cea de aur revenind gimnastei americane Mykayla Skinner (14.533), iar cea de argint compatrioatei sale, Kyla Ross (14.233). În aceeaşi finală, Ştefania Stănilă, s-a clasat tot pe locul 5 (13.633).

Sâmbătă, Andreea Munteanu şi Ştefania Stănilă s-au clasat pe locurile 13, respectiv 14, în concursul individual-compus, în timp ce echipa de junioare a României a cucerit medalia de argint a competiţiei, în componenţa Laura Jurcă, Andra Butuc, Ştefania Orzu, Asiana Peng, Andra Stoica şi Andreea Iridon (punctaj total de 212,900 puncte).

Sursa: EVZ.ro

Nessun commento:

Posta un commento