La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 19 giugno 2014

Inspectorul General al Poliției Române aflat în vizită la Roma

Marți 17 iunie, ambasadorul Dana Constantinescu l-a întâmpinat pe chestorul general de poliție Petre Tobă, Inspector General în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Oficialul român se află la Roma pentru a participa la cea de-a XXXI-a ediție a Conferinței Internaționale pentru combaterea traficului de droguri, al cărei obiectiv este schimbul de bune practici în domeniu, coordonarea politicilor și realizarea unei strategii operative eficiente.

Cu prilejul întâlnirii cei doi au analizat colaborarea excelentă la nivel polițienesc între România și Italia, concretizată în rezultate precum recuperarea și returnarea lotului de kosoni românești din Italia, reținerea în România a unui important lider mafiot italian ș.a.

Mai multe informații despre conferință găsiți aici.

Ambasada României în Italia

Nessun commento:

Posta un commento