La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 30 giugno 2014

Un voto – 100.000 aiuti concreti – Summer Edition‏

Banca UniCredit, pentru sustinerea asociatiilor de voluntariat, pune la dispozitie suma de 100.000 euro ca titlu de donatie, suma care v-a fi distribuita asociatiilor care sau inregistrat la serviciul www.ilMioDono.it

Aceasta suma v-a fi distribuita de UniCredit, in functie de preferintele pe care le primeste fiecare din organizatile inregistrate la serviciul www.ilMioDono.it in perioada de valabilitate a initiativei, prin exprimarea votului de preferinta si vor fi luate in considerare, doar cele manifestate in perioada 5 Iunie 2014 - 7 Iulie 2014

Initiativa incepe pe 5 Iunie 2014 si se termina pe 7 Iulie 2014.

Pentru a exprima preferinta dumneavoastra pentru Asociatia FILANTROPIA Onlus, trebuie sa accesati pe link-ul de pe “home page” al asociatiei

INTRA AICI CA SA VOTEZI

in perioada 5 Iunie 2014 - 7 Iulie 2014 si sa urmati instructiunile prezentate in continuare.

Sistemul permite votarea si in mod direct de pe principalele platforme sociale (Facebook si Google Plus) sau prin e-mail.

Pentru cei care aleg optiunea de a vota prin e-mail, v-a trebui completat un “form” unde trebuie sa introduca (numele, prenumele si adresa de e-mail) dupa care v-a primi un e-mail cu un link pe care trebuie sa-l confirmati.

Pentru eventuale informatii puteti scrie la adresa e-mail: presidente@filantropiaonlus.it

Suma de € 100.000 v-a fi distribuita la inchiderea initiativei, nu mai devreme de data 30 noiembrie 2014, la toate organizatiile presente pe site-ul www.ilMioDono.it care au obtinut cel putin o suta de voturi in perioada de valabilitate a initiativei.

Stabilirea sumei care v-a fi destinata la fiecare asociatie in parte, v-a fi determinata in proportie de voturile primite (exemplu: daca ar rezulta beneficiare 100 de asociatii si fiecare dintre ele au primit 100 de voturi fiecare dintre ele primeste €1.000) – in orice caz suma destinata unei singure asociatii nu v-a putea depasi 10.000 euro

Lista cu asociatiile beneficiare de o anumita parte din suma pusa la dispozitie de UniCredit, v-a fi publicata pe site-ul www.ilMioDono.it pana la sfarsitul lunei iulie 2014.

Sumele respective, vor fi virate in contul bancar UniCredit intestat asociatiei beneficiare, pana pe data de 30 noiembrie 2014.

Noi, ca Filantropia Onlus, ne facem datoria de constiinta, de a va informa in acest sens prin toate mijloacele de comunicatii de care dispunem, comunicate stampa, passa parola, volantini, e-mail, social network (facebook, messenger, ecc.) cu scopul de a sensibiliza comunitatea de romani si opinia publica in general, in vederea participarii la aceasta initiativa.

Initiativa v-a avea succes, doar daca fiecare dintre noi v-a mediatiza aceasta initiativa, votand ASOCIATIA FILANTROPIA ONLUS si in acelasi timp implicand reteaua dumneavoastra de prietenii, cunoscuti, sustinatori ai sectorului de voluntariat, rude, etc., prin toate canalele posibile, cum ar fi:
e-mail si/sau sms persoanelor cunoscute;
Social Network “Prieteni”
Newsletter
passaparola

Va multumim pentru colaborare.

Adrian Teodorescu
Presidente dell'Associazione Filantropia Onlus

Nessun commento:

Posta un commento