La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 23 giugno 2014

La congresul Martorilor Lui Iehova principile biblice pentru a ușura ansietate

Martorii lui Iehova
DEPARTAMENTUL PENTRU PRESA

Comunicat de presă 21 iunie 2014

La congresul Martorilor Lui Iehova principile biblice pentru a ușura ansietate

ROMA – A început congresul de trei zile că Martorii lui Iehova țin la Sala de Congrese din Roma, piazzale Hegel n.70. Martorii invită toată comunitatea de limba română din Lazio, Toscana, Abruzzo, Puglia și toate altele regiuni din sud Italia până la Sicilia la congresul anual care analizează cuvintele lui Isus: „Continuați să căutați mai întâi regatul.” Se explica clar cum acest sfat dat mie de ani în urmă poate să aibă chiar astăzi efecte pozitive și concrete asupra societatea actuală, de exemplu pentru a face față îngrijorării. Un moment clou va fi partea finală din duminică după-amiază, „„Nu vă îngrijorați niciodată”, ci continuați să căutați mai întâi Regatul lui Dumnezeu!”

Cel care se ține la Roma este primul dintre cele trei congrese regionale în limba română și a început vineri 20 iunie 2014, la ora 9.20. Următoarele două congrese regionale în limba română vor fi în data 4-6 iulie 2014 la Sala de Congrese din Treviso, Via delle Maleviste 1, San Vitale di Canizzano și în data 11-13 iulie 2014 la Sala de Congrese din Leinì (TO), Via Leopardi 17. Intrarea este liberă. Congresele Martorilor lui Iehova sunt susținute prin donații.

Se estimează că numărul total al prezenților la cele trei congrese în limba romana va fi aproximativ 5000, dintre care, doar la Sala de Congrese din Roma, 2900 de români, romi, moldoveni și maghiari întruniți împreuna în armonie. Martori lui Iehova din Italia au organizat 87 de congrese regionale în 21 de orașe și în mai bine de 13 limbi. La nivel mondial Martorii lui Iehova sunt mai mult de 7.900.000 și sunt repartizați in peste 113.000 de congregații.

Pentru mai multe informații apelați la:
Maurizio Trimboli Tel 339.6197395 - maurtrim@gmail.com
Christian Vanzo Tel 338.3757220 - dep.presa@gmail.com

1 commento:

Alin ha detto...

http://www.caleacrestina.ro/index.php/martorii-lui-iehova/735-este-dumnezeul-martorilor-iehova-dumnezeul-bibliei

Posta un commento