La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 18 maggio 2020

Ryanair a anunţat că de la 1 iulie va relua două curse aeriene din cinci

Ce vrea să facă Ryanair? Românii din străinătate trebuie s-o afle rapid! Alertă
Autor: Daniel Teodoreanu
12 mai 2020
    
Oficialii companiei Ryanair au anunţat că de la 1 iulie vor relua două curse aeriene din cinci, dar numai în condițiile ridicării restricțiilor guvernamentale și a luării măsurilor de sănătate eficiente în aeroporturi.

Conform Daily Star, măsura înseamnă în cifre că aproape 1.000 de zboruri vor fi reluate în fiecare zi.

„Ryanair va opera un program de zbor zilnic de aproape 1.000 de zboruri, restabilind 90% din rețeaua de rute anterioare Covid-19”, se arată într-un comunicat al companiei aeriene irlandeze.

În acest context, angajaţii Ryanair vor solicita tuturor pasagerilor să completeze un formular care să detalieze durata vizitei planificate și unde vor sta, informații care vor fi transmise mai departe guvernelor UE pentru a monitoriza măsurile de carantină.

Ryanair va continua să opereze 30 de zboruri pe zi până la sfârșitul lunii iunie, înainte de a începe reluarea celor 1.000 de zboruri/zi planificate pentru 1 iulie.

Directorul executiv al companiei Ryanair, Eddie Wilson, a declarat: „Este important pentru clienții noștri și pentru oamenii noștri să revenim la unele programe normale începând cu 1 iulie.

Guvernele din întreaga Europă au pus în aplicare o blocare de patru luni pentru a limita răspândirea virusului Covid-19.

După patru luni, este timpul să facem din nou Europa să zboare, astfel încât să putem reuni prieteni și familii, să le permitem oamenilor să se întoarcă la muncă și să repornească industria turistică a Europei, care oferă atâtea milioane de locuri de muncă.”

Sursa: evz.ro

Nessun commento:

Posta un commento