La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 31 maggio 2020

Zborurile către Italia, Spania, Franța, Germania, UK și alte destinații ramân suspendate până pe 16 iunie

Marius Doroftei  27 mai 2020 
Foto: Bucharest Airports

Zborurile către Italia, Spania, Franța, Germania, UK și alte destinații din Europa și nu numai rămân suspendate până în data de 16 iunie.

În urmă cu aproape două săptămâni, autoritățile anunțau prelungirea suspendării zborurilor pentru 14 zile, perioada terminându-se pe 28 mai.
 
Însă cu puțin timp înainte de finalul acestei perioade ”s-a aflat” că, în realitate, suspendarea fusese impusă pentru o lună, până la finalul Stării de Alertă.

Iată ce ne spune Compania Națională Aeroporturi București:

”Dragi pasageri, prin Hotărârea nr. 394 din 18 mai 2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, se dispune suspendarea zborurilor, până în data de 16 iunie 2020, ora 23:59, ora României, din și spre urmãtoarele tãri: Italia, Spania, Germania, Franța, Austria, Belgia, Elveția, SUA, Marea Britanie, Olanda, Turcia și Iran.

Aceste măsuri sunt dispuse de autoritățile statului roman și se aplică pe toată perioada stării de alertă.”

Prin urmare, zborurile spre și dinspre aceste țări rămân suspendate până pe 16 iunie, la miezul nopții.



Citeşte şi:  - Wizz Air și Tarom suspendă zborurile din România spre Italia, Spania, Germania și alte destinații europene

Nessun commento:

Posta un commento