La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 27 febbraio 2012

Bucuresti are de acum un nou zbor direct catre Pescara operat de Air Vallee

Comunicat de Presa Bucuresti, 18 februarie 2012

Bucuresti are de acum un nou zbor direct catre Pescara operat de Air Vallee

Air Vallee va incepe din 26 martie operarea curselor care vor conecta direct Bucurestiul cu orasul italian Pescara. Sunt programate 2 curse pe saptamana din aeroportul Otopeni in zilele de luni si vineri cu urmatorul orar de zbor:
From                           To                          LocalTime    Dep LocalTimeArr     Zile
BUCURESTI OTP  PESCARA                07:55            08:50                         L---V--
PESCARA              BUCURESTI OTP    12:40            15:30                         L---V--
Zborurile se pot rezerva de pe site‐ul www.airvallee.com sau din orice agentie de turism, cu preturi
incepand de la 29 de euro pe segment , cu taxe incluse. Pentru toate zborurile Air Vallee cu origine sau destinatie Romania, pretul biletului include si un bagaj de cala de pana la 20 de kilograme si un bagaj de mana de pana la 6 Kg.

„Pescara este un oras minunat de pe malul Marii Adriatice in care traieste o comunitate de romani destul de numeroasa. Acest zbor va fi singura conexiune directa catre Bucuresti pe partea estica al Italiei intre Forli si Bari. Deocamdata mai multi romani care locuiesc in Abruzzo, Molise si Marche sunt obligati sa zboare din aeroporturi care se afla la sute de kilometri departare. Suntem convinsi ca va fi un zbor de succes, datorita si intereselor comerciale intre Romania si aceasta zona al Italiei. Impreuna cu Florenta si Parma, Pescara intra in networkul celor mai interesante orase italiene mai putin conoscute romanilor ,dar cu un deosebit potential din punct de vedere turistic si din punct de vedere al afacerilor” sustin reprezentantii companiei Air Vallee.

Air Vallee
Compania “Low Fares” italiană Air Vallee operează în Italia din 1987 şi are baza la Parma. Flota
companei este compusă din 3 avioane Dornier 328 Jet, 1 avion MD83 şi 2 avioane Fokker 100 cu
acestea operând de pe aeroporturile din Torino, Parma, Rimini, Pescara, Catania in Italia, Iasi si
Bucuresti Otopeni in Romania, Paris in Franta.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
Air Vallee Romania – Davide Strinna ‐ Country Manager Romania Air Vallee
E‐mail:romania@airvallee.com ‐ Tel: +40 755 814078

1 commento:

camelia ha detto...

felicitari pt blog foarte interesant are multe argumente dar nu e curat cum trebuie eu mam inscris oricum si am sa te urmaresc pt ca SUNT ROMANCA IN ITALIA si ma intereseaza am si eu un blog fai o vizita si ai sati dai seama despre ce vorbesc cand zic ca trebuie inbunatatit blogul tau din punct de vedere estetic daca vrei am invatat cate ceva si am sa te ajut cu placere sal faci mult mai frumos si interesant acum dupa parerea mea e haotic nu te supara te salut si te astept poate ne schimbam si linkurile cine stie

Posta un commento