La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 10 febbraio 2012

Doi români au murit în accidente rutiere produse în Italia

Duminică, 05 Februarie 2012
Mediafax

Doi cetăţeni români au murit în accidente rutiere produse în nordul Italiei, pe fondul valului de frig şi ninsorilor din această ţară.

Un român în vârstă de 24 de ani a murit, duminică dimineaţă, într-un accident rutier produs în regiunea Aosta (nord-vest). Potrivit agenţiei ANSA, tânărul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în parapetul metalic de pe marginea şoselei, în zona Gran San Bernardo. Medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea vieţii acestuia.
Totodată, un adolescent român în vârstă de 19 ani a murit în cursul nopţii la Florenţa, maşina în care se afla alături de alţi trei tineri derapând şi căzând într-un râu, de la înălţimea de zece metri. Conform ziarului La Nazione, adolescentul român a fost proiectat în afara vehiculului şi a murit pe loc. Ceilalţi trei ocupanţi ai maşinii au ieşit singuri, nivelul apei râului fiind de doar un metru. Accidentul a avut loc în condiţii de gheaţă şi ninsoare, temperatura fiind la Florenţa de minus cinci grade Celsius.

Sursa: Realitatea

Leggi anche:
Incidenti stradali: giovane romeno morto ad Aosta

Nessun commento:

Posta un commento