La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 3 febbraio 2012

Două legende se mai mândresc cu asta! Mutu a trecut de 100 de goluri în Serie A şi a intrat în istoria Italiei!

Stranieri | Alături de "Sheva"
 VEZI grupul select căruia i se alătură
15 ian 2012

Adrian Mutu a trecut de 100 de goluri înscrise în Serie A şi a intrat în grupul select al marcatorilor din Europa de Est în prima ligă italiană.
Românul ocupă poziţia a treia în acest clasament, în spatele fostului atacant al lui Milan, Andrei Shevchenko şi a ungurului Istvan Nyers.

"Sheva" a înscris 127 de goluri în tricoul rossoneri, în timp ce Nyers a "punctat" de 157 de ori, în tricoul Romei şi al lui Inter, între 1948 şi 1956.

Jucătorii din Europa de Est care au trecut de 100 de goluri în Serie A
Istvan Nyers (HUN) - 157
Andrei Shevchenko (UKR) - 127
Adrian Mutu (ROM) - 101

Sursa: ProSport.ro

Leggi anche:
Mutu: il Diavolo e l'acqua Santa

Nessun commento:

Posta un commento