La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 6 febbraio 2021

Concurs de idei de afacere - Diaspora este inclusa

"Money is Funny" - concurs de idei de afaceri inovative în sistem de franciză.


Persoanele cu vârsta de peste 18 ani care au idei de business inovative ce pot fi vândute în sistem de franciză pot participa la concursul "Money is Funny", care se desfăşoară în perioada 3 februarie - 30 iulie 2021.

 

Organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (FDVDR) concursul "Money is Funny" îşi doreşte să îi încurajeze pe cei care au deja o idee de business, dar nu şi-au găsit motivaţia să o pună pe hârtie, să încerce să investească timp, pentru a începe să o valorifice, să facă următorul pas şi să îşi testeze potenţialul în domeniul afacerilor.

 

La concurs pot participa persoane din România, dar şi din Diaspora, care vor să lanseze un business şi au o idee de afacere ingenioasă şi curajoasă, arată un comunicat de presă al FDVDR.

 

Premiile concursului "Money is Funny" sunt:

 

Premiul I - 30.000 lei

 

Premiul II - 20.000 lei

 

Premiul III - 10.000 lei

 

Aplicaţiile vor fi transmise, până pe 1 iulie 2021, prin intermediul formularului de înregistrare aflat pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

 

Fiecare participant se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, iar câştigătorii vor fi aleşi pe baza următoarelor criterii de selecţie: eligibilitatea proiectului, originalitatea ideilor şi a abordării, aplicabilitatea ideii de afacere în viaţa reală.

 

Comisia de evaluare va fi alcătuită din experţi din domeniul antreprenorial, academic şi economic.

 

"Competiţia de idei de afaceri inovative îi provoacă pe cei pasionaţi de domeniul antreprenorial să vină cu propuneri de idei de business cât mai îndrăzneţe cu care să convingă juriul că merită unul dintre premiile puse în joc. Indiferent că vorbim despre agricultură, turism sau comerţ, medicină sau inginerie, aşteptăm idei cât mai realiste, inovatoare şi sustenabile", a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.


Sursa: Fundatia Dan Voiculescu, Bursa

Nessun commento:

Posta un commento