La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 22 febbraio 2021

Teatrul Elisabeta din Bucuresti incepe un nou capitol si lanseaza, incepand cu luna martie, o stagiune online

Teatrul Elisabeta din Bucuresti incepe un nou capitol si lanseaza, incepand cu luna martie, o stagiune online, in care spectatorii vor avea ocazia sa vada cateva dintre productiile sale de succes. 


In parteneriat cu platforma romaneasca online Cineclic.ro, care ofera spre vizionare filme si seriale exclusiv romanesti, oferim tuturor iubitorilor de teatru sansa de a se bucura din confortul propriei case de unele dintre cele mai iubite comedii.
Stagiunea online se adreseaza romanilor de pretutindeni. De la bucurestenii care ne-au trecut pragul la sediu, la cei pe care i-am vizitat noi in deplasarile din tara, si pana la cei aflati la sute sau mii de kilometri distanta de casa. Pentru a ajunge in casele cator mai multi români, apelam la dumnevoastra si la comunitatea dumnevoastra pentru a ne ajuta in promovarea spectacolelor.Premiera va avea loc vineri, 12 martie, incepand cu ora 20:00 (GMT+2), cand lansam pe platforma Cineclic comedia Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc! in format UltraHD, disponibila pentru numai 48h! 
Aceasta comedie fenomen s-a jucat, de la premiera si pana acum, doar cu casa inchisa. Valoarea biletului este de 8 euro (39 lei), iar in costul acesta includem materale care vor aparea exclusiv pe platforma Cineclic – interviuri cu actorii, imagini din culise si multe altele. 
Biletele pot fi achizitiona de pe platforma http://www.cineclic.ro sau http://www.teatrulelisabeta.ro. Intrucat este o perioada dificila nu doar pentru teatru ca institutie, ci si pentru actori, cu fiecare bilet vandut contribuim la sustinerea tinerelor talente: 1 euro din valoarea fiecarui bilet va merge catre cei mai tineri dintre actorii nostri.

 

Comedia „Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, in regia lui Serban Puiu, ii aduce pe ecranele pe actorii Andreas Petrescu, Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Anca Dinicu si Marcelo Cobzariu. Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. 

Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si, drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. 

Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui se hotaraste sa ramana acasa. 

Se dovedeste ca si ea, la randul ei, traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat „alibiul”, adica Bernard. 



Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson.


Mai multe informatii despre spectacolul cu care dam startul stagiunii online gasiti pe site-ul nostru: https://bit.ly/3jGtCRx

 


Nessun commento:

Posta un commento