La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 14 febbraio 2021

Dacia Bigster: Modelul special la care viseaza Multi Romani


DACIA Bigster este totusi prezentat intr-un asemenea model special in imaginea de mai sus, cei de la DACIA putand sa le ofere clientilor posibilitatea de a cumpara o versiune de acest gen pentru seria sa noua de SUV-uri, si ea ar putea fi extrem de utila in multe conditii de exploatare. DACIA Bigster este un model mai mare de SUV in comparatie cu Duster, iar o versiune pick up ar putea fi extrem de utila pentru multi dintre cei care au de carat cantitati mari de produse.

 

DACIA Bigster va fi mai scump decat modelele standard ale Duster, cu cel putin 30% conform celor de la DACIA, astfel ca si o versiune pick up ar putea fi mai scumpa, pentru ca productia sa e diferita. Desigur ca foarte multe depind de modul in care DACIA Bigster va fi gandita de la bun inceput de catre producatorul roman, iar daca o versiune pick up va fi oferita, e posibil sa o vedem abia dupa lansarea modelelor principale, nu impreuna cu ele.

 

DACIA Bigster ar putea fi lansata intr-o versiune pick up doar daca actualele modele ale Duster vor avea succes dupa ce vor fi lansate pe piata, asa ca trebuie sa asteptam si sa vedem ce se va intampla cu acestea, in final.


Sursa: Idevice

Nessun commento:

Posta un commento