La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 27 giugno 2012

Trei zile de „examinare a inimii“ la congresul Martorilor lui Iehova

Comunicat de presă
25 iunie 2012

ROMA — Cu siguranţă, de mai multe ori am auzit expresia „urmează-ţi inima“, dar rareori am auzit expresia „păzeşte-ţi inima“. Îndemnul de a ne păzi inima va fi repetat de multe ori în acest sfârşit de săptămână, la Congresul de District al Martorilor lui Iehova „Să ne păzim inima!“. Congresul a fost planificat să înceapă vineri dimineaţă la Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova din Roma, Piazzale Hegel 70.

Congresul va scoate în evidenţă şi va analiza referinţele Biblice cu privire la inimă. In acele trei zile, diferitele părţi ale programului vor încuraja de asemenea o autoanaliză pentru a ne examina inima noastră figurativă. Participanţii vor afla cum îi poate ajuta faptul de a-şi păzi inima figurativă să ia decizii înţelepte, să-şi îmbunătăţească viaţa de familie, să-şi întărească relaţia cu Dumnezeu şi să găsească adevărata fericire.

Martorii lui Iehova îi invită pe toţi să asiste şi să înveţe mai multe despre acest subiect.
În cele trei zile de congres, programul va începe în fiecare dimineaţa la 9.20. Intrarea este liberă. Congresele Martorilor lui Iehova sunt susţinute în întregime prin donaţii.

Persoana de contactat
Maurizio Trimboli, telefon şi fax: 0815845291 – Cell.: 3291018333 – E-mail: 3396197395@tre.it
Francesco Lanuto, telefon: 3297957812 – E-mail: francecrina@gmail.com

MARTORII LUI IEHOVA
DEPARTAMENTUL PENTRU RELAŢII CU PRESA
Congregazione Cristiana dei Testimoni di Geova,
Via della Bufalotta 1281, 00138 Roma RM
Telefon: 06 872941 Fax: 06 87294841
http://www.jw-media.org/ http://www.jw.org/

Nessun commento:

Posta un commento