La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 13 novembre 2012

Premiile Digi Lazio/Umbria 2012‏

Cu ocazia aniversării a doi ani de la lansarea serviciilor de telefonie mobilă DIGI Mobil și al revistei Actualitatea Magazin în Italia, continuăm concursul: “Premiile DIGI! DIGI Mobil este alături de tine și te premiaza”, ediția LAZIO/UMBRIA.

Competiția se adresează artiștilor români care au emigrat pe teritorul Italiei.
Obiectivul este acela de a susține și promova talente românești.

Evenimentul se va sărbători în cadrul Academiei Române la Roma

Piazza José de San Martin 1 Roma

Sâmbătă 17 noiembrie, orele 16:00

Toți românii talentați interesați (din regiunile LAZIO & UMBRIA) să participe la concurs sunt invitați să ne transmită curriculum însoțit de o fotografie și un material artistic pe adresa pubblicita@digimobil.it.

Pentru orice informație ne puteți contacta la numărul de telefon: 02/48490114.

Va așteptăm cât mai talentați!

Nessun commento:

Posta un commento