La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 16 novembre 2012

Treviso: Congresul special al Martorilor lui Iehova de limba română

Comunicat de presă

Treviso: Congresul special al Martorilor lui Iehova de limba română

Duminică 18 noiembrie 2012 la Treviso şi 15 decembrie la Mantova aproape 800 Martori ai lui Iehova din Friuli-Venezia Giulia, Veneto, Trentino Alto-Adige, Emilia-Romagna şi Lombardia, se vor întâlnii cu ocazia Congresului special de o zi, care va avea loc de la ora 9,30 la ora 12,10 şi de la ora 13,20 la ora 16,00.

Congresului va avea loc în următoarele săli:

• Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova - via Crocevia, 40 – Medole (Mantova);
• Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova - via delle Maleviste, 1 - San Vitale di Canizzano (Treviso).

Congresul se intitulează: “Să ne ocrotim conştiinţa” bazat pe versetul biblic din 1 Timotei 1:19. Acest congres a fost pregătit pentru a ajuta pe fiecare dintre noi să se gândească serios la modul în care ne folosim conştiinţa, acest dar minunat oferit de Dumnezeu. De fapt, conştiinţa acţionează ca un judecător lăuntric, ajutându-ne să cântărim lucrurile când avem de luat decizii şi să analizăm acţiunile pe care le-am făcut deja, pentru a vedea dacă au fost bune sau rele, corecte sau greşite. Pentru ca ea să ne poată fi cu adevărat de folos trebuie să ne-o educăm în permanenţă potrivit normelor din Cuvântul lui Dumnezeu.

În cadrul programului, se vor ţine cuvăntări, demonstrații și experiențe, care vor răspunde la mai multe întrebări, cum ar fi:
- Ce ne poate ameninţa conştiinţa?
- Cum ne putem instrui conştiinţa?
- Ce binecuvântări vor avea cei care dau ascultare conştiinţei lor îndrumate de spiritul sfânt?

Martorii vă invită să ascultați la ora 14,55 cuvăntarea publică cu tema: "Să ascultăm de conştiinţa noastră îndrumată de spirit".

Intrarea este liberă şi nu se face colectă.
Evident, congresul va avea loc în limba română şi orice persoană care vrea poate să fie prezentă. Sunt invitaţi jurnalişti şi reprezentanţi ai mass-mediei şi informaţiei.

Pentru mai multe informaţii pentru acest congres sau alte congrese în limba română în Italia sau Europa trimiteţi un email la us.romena@gmail.com  sau vizionaţi site web www.jw.org .

Polloni Mauro – Canteri Tiziano
Serviciul de presă al Martorilor lui Iehova - Circumscripţia Română 3
Email: us.romena@gmail.com
Web: www.jw.org

-----------------------------------------------------------

Martorii lui Iehova

DEPARTAMENTUL PENTRU PRESA

Comunicat precongresual

Torino,15 octombrie 2012

Congres în Limba Română

Leini’ Delegaţii congresului de circumscripţie al Martorilor lui Iehova, care provin din Piemonte, Valle D’Aosta, Liguria şi Lombardia adunaţi la Sala de Congrese din Leinì (Torino) Via Alcide De Gasperi 26 , vă invită să participaţi în zilele de Sâmbătă,17 şi Duminică,18 noiembrie 2012 la acest congres, începând cu orele 9,40.

Programul, care va fi ţinut numai în limba română, va cuprinde discursuri, interviuri şi informaţii care vor fi utile tuturor, tineri şi vârstnici, martori sau nu.

Tema congresului este:„Să ne păzim mintea!“,baza scripturală constituind-o cuvintele lui Isus Cristos consemnate în Sfânta Scriptură la Matei 22:37.

Cum ne putem păzi mintea şi cum ne putem controla gândurile?Cum putem continua să demonstrăm că avem mintea lui Cristos?Răspunsul la aceste întrebări,precum şi altele,ne vor ajuta să ne analizăm gândurile cu scopul de a-i fi mai plăcuţi Creatorului nostru.

Unul dintre momentele cele mai importante şi emoţionante ale acestui congres, va fi ceremonia de botez al noilor Martori ai lui Iehova, care va avea loc prin cufundarea completă în apă. Botezul va avea loc Sâmbătă la ora 11:35.
Programul este bazat în totalitate pe Biblie . Intrarea este liberă şi nu se fac colecte.
Toţi sunt bineveniţi!

Pentru mai multe informaţii apelaţi la:
Ciprian Rusu cell.:3209518839 mail: ciprian.rusu@email.it
Fabio Frigerio Tel. e Fax 0114553510 mail: frigerio.fa@libero.it
Jonatan Perrotta cell. 3208083583 mail: jonatan.perrotta@gmail.com
http://www.jw-media.org  ; http://www.watchtower.org

Nessun commento:

Posta un commento