La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 21 maggio 2012

Gestul cu care Adrian Mutu a uimit toată Italia

Adrian Mutu
Sâmbătă, 19 Mai 2012

Adrian Mutu a devenit oficial jucător liber de contract după o întâlnire cu Igor Campedelli, preşedintele grupării italiene AC Cesena. Pentru a nu afecta bugetul fostei sale echipe, Adrian Mutu a renunţat la o restanţă salarială de 250.000 de euro!

Adrian Mutu a plecat în vacanţă. "Briliantul" se află la Miami, în Florida (SUA), de unde va pleca în Republica Dominicană. Abia la finalul vacanţei se va ocupa să-şi găsească o nouă echipă, singura ofertă din acest moment fiind cea de la Genoa, echipă care s-a salvat în ultimul moment de la retrogradarea în Serie B.

Sursa: Realitatea

Nessun commento:

Posta un commento